Říšská vlajka zavlaje : z historie pluku SS Wotan - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military (Baronet), 2006)
Román z období 2. světové války z pera úspěšného britského autora. Německá nacistická armáda se ocitá před Moskvou. Je zima roku 1942, pokusy o ofenzívu zůstávají bez úspěchu a německé jednotky jsou decimovány krutými poměry. Nacističtí vládci vymyslí odvážný plán pro povzbuzení bojového ducha armády: pověří speciální oddíl horských myslivců, aby na nejvyšší hoře Kavkazu vztyčili německou vlajku. Další román z cyklu Z historie pluku SS Wotan, kde autor využívá svých zážitků z bojů na frontě 2. světové války.