Schirmerovi zabijáci : z historie pluku SS Wotan - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military (Baronet), 2013)
Drsný příběh nesčetných renegátů, kteří za Francii bojovali její války a našli smrt v džunglích Indočíny. Bývalý plukovník SS Schirmer a jeho zocelené mužstvo – takzvaní lovci lebek – jsou předvojem operaci Cizinecké legie na thajských kopcích nedaleko Hanoje. I tito veteráni jsou zděšeni svým úkolem – odhalit kruté tajemství Krvavého údolí a postavit se obávaným Ho Či Minovým sebevražedným dobrovolníkům.