Vlčí smečka : ponorka U-69 - Kessler, Leo, 1926-2007 (Military (Baronet), 2009)
V roce 1944, kdy se pád třetí říše zdá již neodvratitelný, kdy veškeré pozemní a letecké operace nacistů dostávají závažné trhliny, se dostává ke slovu německé námořnictvo a jeho chlouba, flotila podmořských lodí. Německé vrchní velení dává rozkaz k téměř neuskutečnitelné akci. Skupina ponorek má napadnout a zničit základnu britské námořní flotily. Očima hlavního hrdiny, mladičkého důstojníka Christiana Jungblutta, sledujeme dramatické osudy posádky ponorky U-69.