Trevír: útěk z lágru : z historie pluku SS Wotan - Kessler, Leo, 1926-2007 (Baronet, 2004)
Román se odehrává na sklonku 2. světové války a líčí události v zajateckém táboře v Trevíru. Další příhody elitního německého pluku SS Wotan. Děj je zasazen do roku 1944, kdy se porážka německých vojsk jeví jako nevyhnutelná. V trevírském lágru je mezi zajatými Američany i generál Horowitz, velmi významný muž. Spojenci zorganizují záchrannou akci, jejíž dramatický průběh s účastí zbytku SS Wotanu je ústředním motivem této knihy. Autor, jako již mnohokrát, zde na základě osobních zkušeností odhaluje absurditu a krutost války.