Obchod s orgány - Gerritsen, Tess (Ikar, 1998)
Mladá lékařka Abby DiMatteová pracuje jako rezidentka na chirurgickém oddělení nemocnice v Bayside. Ke studiu medicíny ji přivedla rodinná tragédie a nyní se především zajímá o transplantaci orgánů, zejména srdce. Společně s kolegyní z interny se jí podaří odhalit machinace s lidskými orgány a upozorní na celou věc policii. Tím ovšem neujdou pozornosti těch, kteří toto zlo páchají!