Andělé smrti - Gibney, Patricia, 1962- (Euromedia Group, 2019)
Irský kriminální thriller s inspektorkou Lottie Parkerovou, která hledá vraha, jehož stopy vedou až do bývalého dětského domova v kláštěře svaté Anděly. V katedrále je nalezena zavražděná žena a krátce poté kdosi oběsí i jejího nadřízeného z okresního úřadu. Inspektorka Lottie Parkerová, proslavená svojí neústupností při pátrání po zločincích, vede vyšetřování. Stopy ji zavedou do kláštera, který býval dětským domovem a za jehož zdmi se odehrály velmi ošklivé věci.