Kůly v plotě - Kohák, Jakub, 1974- (Euromedia Group, 2019)
Knižní vydání vtipných fejetonů, postřehů a komentářů, které autor uveřejňoval v deníku Metro mezi lety 2014 a 2019. Kniha shrnuje desítky vesměs jednostránkových příspěvků, které si nekladly jiný cíl než "pobavit cestující, kteří ráno putují do práce", což se jim po celých pět let zřejmě dobře dařilo. Ve svých odlehčených vstupech populární herec a režisér nabízí momenty ze svého života, vzpomínky na zajímavá setkání, nenáročné komentáře aktuálních událostí ze sportu, společenských a kulturních událostí i odjinud, či sezónní zamyšlení u příležitosti různých svátků. I v knižní podobě nabízejí Kohákovy fejetony odpočinkové čtení bez hlubších ambicí.