Okno do nebe - Roberts, Nora, 1950- (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2019)
Romantický příběh z pera americké bestselleristky se odehrává v zajímavém prostředí developerů, kde kromě moderních budov povstanou ze země také láska a intriky. Když se atraktivní architekt Cody vydává na obhlídku svého rozestavěného projektu, okamžitě ho zaujme inženýrka Abra, které to v přilbě mimořádně sluší. Tato temperamentní a inteligentní žena, zvyklá na mužská kolbiště, mu chvilku odolává, ale to v něm zájem rozdmýchává ještě více. Jak konstrukce přepychového rezortu roste, Cody s Abrou budou muset čelit nejen vzájemné přitažlivosti, ale také nebezpečné sabotáži. Věrní čtenáři spisovatelky si mohou všimnout, že kniha je velmi volně propojena s titulem Milovat Jackie, avšak jedná se o samostatný ženský román o lásce.