Přes nepřízeň osudu - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2019)
Román pro ženy od velmi oblíbené americké autorky, o hledání nového štěstí, síle mateřské lásky a pevných rodinných poutech. Kate Madisonová je vdovou už tolik let, že to je její druhá přirozenost. Veškerý svůj čas věnovala svým čtyřem dětem a snaze je zaopatřit, vede úspěšný módní butik a sama zvládla vychovat skvělé děti. Teď však stojí před další životní křižovatkou, děti odešly na školu, Kate jim chce i nadále být nejbližší osobou a navíc neví, čím vyplnit prázdný prostor, který po nich zbývá. Musí se nejprve smířit s tím, že jsou její děti již dospělé, mají vlastní životy a hodlají si zvolit vlastní cestu, a pak může začít hledat štěstí pro sebe. Možná je čas, aby do života Kate vstoupil nový muž.