Dokud tě nenajdu - Lawler, Liz (Klokan (Alpress), 2019)
Anglický thriller o zdravotní sestře Emily, která v roli pacientky zjistí, že se v nemocnici dějí strašlivé věci. Emily pracuje jako zdravotní sestra v jedné soukromé nemocnici. Stále se nemůže vyrovnat s traumatickým zážitkem - její mladší sestra Zoe se ztratila poté, co byla přijata do nemocnice s větším množstvím alkoholu v krvi. Dva roky po Zoině zmizení je hospitalizována i Emily. Když se v noci probudí, stane se svědkem situace, kdy lékaři oživují mladou ženu na sousedním lůžku. Ráno však všichni tvrdí, že Emily měla pouze noční můru po provedeném zákroku a nikdo s ní na pokoji neležel. Emily zjišťuje, že v nemocnici se dějí divné věci.