Kamarádky od koní - Szillat, Antje, 1966- (Klokan (Alpress), 2019)
Téměř detektivní příběh o třech kamarádkách se odehrává v prostředí stájí. Katy, Nely a Mila by si bez koní neuměly představit život. Ve stájích, kam docházejí, se ovšem děje něco nekalého. Leo a jeho otec trénují koně pro filmová studia, zejména Bleska. Ten se jednoho dne splaší a zraní Katy. Proč jsou koně najednou tak nervózní a agresivní? Trojice kamarádek na to musí přijít, než se stane něco horšího. Nakladatelská anotace.