Kráva na stromě : neuvěřitelné historky ze života zvěrolékaře - Earl, Julian (Klokan (Alpress), 2019)
Autobiografické povídky zaznamenávají příhody anglického veterináře z dob jeho pětačtyřicetileté praxe. Kniha zachycuje příhody anglického veterináře, který během své praxe čelil mnoha výzvám, nejen agresivním psům, jež ho občas nutili k náročným atletickým úkonům, ale i krávě na stromě nebo tančícím ovcím. Povídky zachycují nejen dobré konce ale i smutné momenty, které jsou součástí života veterináře. Z popisu příhod je cítit autorova láska ke zvířatům a úcta k tomuto povolání.