Léčka - L'Amour, Louis, 1908-1988 (Klokan (Alpress), 2019)
Klasický western oblíbeného amerického autora o boji dvou mužů o srdce jedné ženy i proti děsivé přesile nepřátel. Frank Paddock a Barnes Kilrone se už v mládí zamilovali do stejné ženy, tato mladická láska spojila jejich osudy stejně pevně jako vyhnanství v nebezpečném teritoriu na Divokém západě. Nyní si musí začít zase důvěřovat, aby dokázali přemoci nebezpečnou Bannockovu skupinu. Zatímco major Paddock se vydává v čele mužů po stopách unikajících nepřátel, tak Kilrone střeží s hrstkou dalších mužů nevinné ženy a děti. Ani jeden netušil, do jaké léčky padli, a že se možná nikdo z nich nedožije rána.