Sedmnácté znamení - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2019)
Detektivní román známého autora zachycuje dva kriminální případy, z nichž první se odehrává v soudní síni a druhý v ulicích San Francisca. Zástupkyně okresního prokurátora Yuki dostala na starost případ znásilnění, v němž figuruje jako oběť muž. Tento netypický případ může posunout její kariéru, problémem ale je, že jako důkazní materiál byl použit videozáznam činu, který může být soudcem zamítnut. Yuki se ale nevzdává a snaží se získat další důkazy, které by potvrdily tvrzení jejího mandanta. Mezitím se v sanfranciských ulicích snaží Yukiina kamarádka seržantka Lindsey najít sériového vraha bezdomovců, jenž policii s úspěchem uniká. Podaří se oběma ženám uspět a úspěšně dotáhnout jim svěřené případy do konce?