Čtvrtá opice - Barker, J. D. 1971- (Domino, 2018)
Mrazivý americký thriller, v němž chicagský policejní detektiv Sam Porter svádí boj s psychopatem zabíjejícím svoje oběti podle východní legendy o třech opicích. Celých pět let detektiv chicagské policie Sam Porter pronásleduje Opičího vraha. Psychopata, který zavražděné oběti posílá po částech jejich rodinám - ucho, oči, jazyk a nakonec celé tělo. Vrahovo počínání má smysl inspirovaný východní legendou o třech opicích. Motiv celého tohoto bestiálního řádění však v sobě ukrývá ještě jedna opice - ta čvrtá. Před Samem stojí nelehký úkol, rozklíčovat vrahovo jednání a najít včas další oběť. Pomoci mu může nalezený vrahův deník, kde se popisuje dětství uprostřed vyšinuté rodiny, a snad i fakt, že Opičí vrah je mrtev. Pokud vše není jen další součástí zvrácené hry.