Gentleman Devět - Ward, Penelope (Baronet, 2019)
Erotický román, ve které hlavní hrdinové musí opustit minulost, aby našli společnou budoucnost. Amber se cítí vykolejená po nečekaném rozpadu devítiletého vztahu, když se k ní jako spolubydlící nastěhuje Channing. Spolu s jejím bývalým přítelem byli kdysi nerozlučná trojice. Oba si uvědomují, že po sobě touží, ale nenacházejí odvahu přiznat se jeden druhému. Channing náhodně objeví dopisy, které píše Amber na erotické seznamce a pod pseudonymem Gentleman 9 bere osud do vlastních rukou.