Slon a mravenec - Mrázková, Daisy, 1923-2016 (Baobab, 2013)
Vyprávění o tom, jak veverka, slon a mravenec žili společně v jeskyni. Měli se rádi i přesto, že byl každý jiný. Jednoduchý příběh psaný velkými písmeny je vhodný pro předškoláky a začínající čtenáře.