Seal team six. - Mann, Don, 1957- (CPress, 2019)
Severní Korea je jen kousek od dokončení jaderného programu. Zastavit ji mohou jen Thomas Crocker a jeho kolegové z týmu SEAL Team Six. Další z řady thrillerů z pera veterána amerických speciálních jednotek. Nadporučík Thomas Crocker tráví zasloužený odpočinek v hotelovém komplexu v Las Vegas. U hotelového bazénu je svědkem fyzického konfliktu mezi ochrankou a ošuměle oblečenými Asiaty, kteří se prohlašují za zaměstnance čínské ambasády. V noci se neznámí hackeři nabourají do počítačové systému Nevadské elektrárenské společnosti, dojde k výpadku elektrické sítě v celém Las Vegas a v nastalém zmatku podezřelí Asiati uprchnou. Paralelně sledujeme osudy Jamese Dawkinse, uznávaného fyzika, který má přístup k přísně utajovaným projektům. James Dawkins ale náhle zmizí, když se účastní konference v Ženevě. Oba incidenty spolu zřejmě souvisí a pátrání zavede tým Thomase Crockera až do Severní Koreje.