Ptáček a lev - Dubuc, Marianne, 1980- (Labyrint :, 2015)
Celostránkové ilustrace doplněné jednoduchým textem přinášejí příběh o neobvyklém přátelství. Pro společné čtení a povídání rodičů s nejmenšími dětmi.