Pátá oběť - Barker, J. D. 1971- (Domino, 2019)
Detektiv Porter, posedlý hledáním Opičího vraha, spolu se svým týmem vyšetřuje případ mrtvé dívky, nalezené pod zmrzlou vodní hladinou laguny v chicagském parku. Oficiálně se policista Porter věnuje vyšetřování vraždy dívky, jejíž mrtvolu vrah naranžoval do zamrzlé chicagské laguny. Navíc dívka je oblečena do cizích šatů, patřících jiné zmizelé dívce. Zároveň se nevzdává soukromého pronásledování Bishopa, známého jako Opičí vrah, jenž trestal ty, co porušili pravidlo "Nečiním zlo", vraždami jejich nejbližších. I když vyšetřování převezme zvláštní agent Poole, Porter pokračuje v pronásledování Opičáka. Zaměří se tentokrát na jeho matku.