Andělská tvář. - Körnerová, Hana Marie, 1954- (Baronet, 2019)
Druhý díl romantického a dobrodružného příběhu pokračuje odjezdem pána šlechtického sídla do války. Manželka Filipa de Mornaye se nedlouho po jeho odjezdu do války stává obětí intrik své dlouholeté rivalky a přichází i o své nenarozené dítě. Další ranou je zpráva o smrti manžela v bitvě. Zdrcené ženě, ve snaze jí pomoci, nacházejí přátelé nového životního partnera, ale ona se brání nucenému sňatku.