Ďáblovo dílo - Petri, Lotte, 1968- (Euromedia Group, 2019)
Severský detektivní thriller otvírá případy antropoložky Josefine Jespersenové pověřené přemístěním starého hřbitova. Projekt odstartuje tragickou sérii několika krutých vražd zavánějících ďáblovým dotekem. Prostor starobylého hřbitova se má proměnit v novou stanici kodaňského metra. Situace vyvolá mnoho zlé krve, lidé se obávají znesvěcení klidu mrtvých. A nedlouho po zahájení výkopů a přemisťování ostatků dojde k nebývale brutální vraždě Josefininy kolegyně Rity a později i k dalším vraždám. Otřesená Josefine hodlá za každou cenu odhalit pachatele a pomáhá proto ze všech sil komisaři Damgaardovi. Nevyhne se ani konzultaci s exorcistou, neboť indicie čím dál více ukazují na řádění samotného ďábla.