Nejjasnější soumrak - Martinez, Aly (Ikar, 2019)
Román pokračuje v líčení vztahu dvou lidí, Portera a Charlotte, kteří kdysi prožili osudnou ztrátu, z níž se ještě nedokázali plně vyrovnat. Charlotte a Porter jsou vystaveni tvrdé zkoušce důvěry, když vyjde najevo, že Porterův adoptovaný umírající syn Travis je biologickým synem Charlotte. Ta se konečně po deseti letech setkává se svým uneseným synem a musí bojovat nejen s Porterem a bývalým manželem Bradym, ale i se samotným Travisem, pro kterého je už jen cizí osobou. Dokáže v sobě Charlotte najít sílu a upřednostnit synovo štěstí před svým? A opravdu musí stát s Porterem proti sobě?