Kocour Bob a jeho životní moudrost - Bowen, James, 1979- (Ikar, 2019)
Autobiografické povídky zachycující momenty ze života pouličního umělce Jamese a jeho kocoura Boba. James Bowen, autor dvou mezinárodně uznávaných bestsellerů zaměřujících se na popis jeho života se zrzavým kocourem Bobem, přichází s krátkými příběhy zachycujícími vybrané životní momenty, v jejichž středu stojí převážně právě jeho kocour Bob, jenž Jamesovi změnil život k lepšímu. Autor se na tyto události dívá zpětně a doplňuje je o určitou filozofickou rovinu.