Nevítaný host - Lapeña, Shari, 1960- (Euromedia Group, 2019)
V detektivním románu nás autorka seznamuje s hosty venkovského hotelu, v němž dochází k několika vraždám. Návštěvníci přepychového penzionu Mitchell přijeli strávit příjemný víkend, který se však vinou sněhové bouře změní v past. Vztahy se komplikují, vraždy narůstají, z policejní stanice přichází vyšetřovat seržantka Sorensenová. Úspěšná kanadská autorka rozkrývá charaktery jednotlivých protagonistů a vytváří atmosféru strachu a nedůvěry, aby v úplném závěru ještě šokovala nečekaným odhalením. Psychologická detektivka s prvky hororu.