Zimní přízrak - Simmons, Dan, 1948- (Fobos, 2019)
Hororový román plný plíživého děsu líčí osud muže, jenž se po čtyřiceti letech vrací zpátky na místo, kde zemřel jeho přítel, aby se zde vzpamatoval z osudových ran a vrátil zpátky do života. Dale je muž středního věku, jehož od sebevraždy zachránila pouze nefunkční zbraň. Po rozpadu manželství a ztrátě milenky se Dale vrací zpátky do Elm Haven, místa svého dětství, kde plánuje na pronajaté farmě pokračovat ve psaní svého románu. Farma je zvláštním místem, na níž kdysi bydlel Duan, Daleův kamarád z dětství, který ovšem v tomto období zemřel. Dale na farmě nachází stopy po jeho životě, ale místo klidných dní ho tu bude čekat boj o život, během něhož se musí vyrovnat nejen se svojí minulostí, ale i se skupinou místních skinheadů a duchů...