T. rex zevnitř - Schatz, Dennis (Knihy Omega, 2018)
Obrázkové leporelo, které dětem ukáže, jak zevnitř vypadalo tělo Tyrannosaura rexe. Prostřednictvím otázek, odpovědí a názorných obrázků se čtenář dozví, jak fungovalo a jak vypadalo tělo jednoho z největších a nejnebezpečnějších masožravců historie.