Dinosauři a další prehistorická zvířata - Palmer, Douglas (Knihy Omega, 2018)
Dinosauři, jejich život a role při evoluci v obrazech a skládankách pro děti. Názorné vysvětlení jedinečnou metodou fóliových obrázků, umožňujících pohledy do jednotlivých vrstev tělesné stavby dinosaurů. Souvislosti mezi změnami prostředí a přizpůsobování organismů. Nakladatelská anotace. Kráceno.