Království zvířat - De la Bédoyère, Camilla (Knihy Omega, 2018)
Knížka pro zvídavé malé čtenáře, kteří se chtějí dozvědět mnoho podrobností a zajímavých detailů ze světa zvířat. Výborně zpracovaná interaktivní kniha s množstvím názorných obrázků, fóliových průsvitů a skládaček.