Kutilem doma i na zahradě : s receptářem prima nápadů - Zeman, Pavel, 1969- (Esence, 2019)
Kutil, známý z RECEPTÁŘE Prima nápadů, sestavil čtyřicet podrobných návodů na nejrůznější výrobky pro domácnost i zahradu. Uvádí vždy podrobný seznam materiálu i potřebných nástrojů, navíc přidává podrobný fotografický návod, jak postupovat. S jeho pomocí si můžeme vyrobit lucernu na zahradu či letní domeček pro děti, servírovací podnos, stolek na balkon, stojánek na vánoční stromeček či dokonce dřevěný batoh. Poradí ale i s drobnými opravami, například jak vyměnit práh, opravit dlažbu či vyštíplý pant. Nakladatelská anotace. Kráceno.