Lidské tělo - Claybourne, Anna, 1969- (Mladý objevitel (Dobrovský), 2018)
Stavba lidského těla a životní procesy v textech, obrázcích a skládankách pro děti. Kniha nabízí názorné vysvětlení jedinečnou metodou fóliových obrázků, umožňujících pohledy na různé vrstvy tělesné stavby a do nitra jednotlivých orgánů. Vysvětluje pojmy, přibližuje zajímavá fakta a souvislosti, nastiňuje základy zdravého životního stylu. Nakladatelská anotace. Kráceno.