Můj manžel a já : princ Philip a Alžběta II. - Seward, Ingrid, 1948- (Ikar, 2018)
Společný život britských královských manželů. Britská spisovatelka přibližuje dětství královny Alžběty II. a jejího manžela prince Filipa, jejich zasnoubení a sňatek, který proběhl v listopadu 1947. Dále popisuje nástup Alžběty na anglický trůn roku 1952, její korunovaci, osudy královských dětí, záliby britské královny a jejího manžela, tragickou smrt princezny Diany roku 1997, stolování na královském dvoře a život britské královské rodiny v první dvou desetiletích 21. století.