Němý svědek - Mitchell, Caroline (Ikar, 2019)
Psychothriller irské autorky o tajemstvích pohřbených několik stop pod zemí a lásce tak silné, že překoná i hrozivá doznání. Nevinný manželův dotaz vyvolá u Emmy paniku, Alex se chce totiž přestěhovat, ale o tom nechce Emma ani slyšet. Skutečný důvod jejího strachu spočívá velmi hluboko, konkrétně několik metrů pod zemí na jejich zahradě, Emma tam před několika lety ukryla tělo. Alexe a svého syna miluje nadevše, ovšem svou minulost změnit nemůže. Rozhodne se zbavit těla podruhé, když však hrob otevře, žádné tělo v něm není. Kdo ví o jejím hrůzném tajemství? Nezbývá jí nic jiného než se svěřit manželovi, a ten se jí i přes počáteční odpor rozhodne pomoci. Rodina je přece víc než jedno špatné rozhodnutí, nebo ne?