Půlnoc je osamělé místo - Erskine, Barbara, 1944- (Euromedia Group, 2019)
Tajuplný román o neporazitelné lásce, která přesahuje čas i prostor, se odehrává na chmurném pobřeží Essexu. Senzitivní nadějná spisovatelka Kate po rozchodu s přítelem potřebuje nalézt ztracenou sebedůvěru a klid na psaní nového románu. Pronajme si malý osamělý domek na pustém pobřeží a netuší, že ji i její přátele začnou ohrožovat duchové z blízkého pohřebiště z dob antického Říma. Duše, jimž tragická vášeň nedopřává ani po staletích pokojného spočinutí, jsou nakonec přemoženy a vysvobozeny.