Sídlo Blackmoore - Donaldson, Julianne (Ikar, 2019)
Historická romance americké autorky nás zavádí do Anglie poloviny 19. století, kde Kate Worthingtonová bojuje o vlastní budoucnost. Kate netouží po ničem víc, než vyrazit na cestu do Indie a procestovat tuto divokou a krásnou zemi. Ovšem její matka s ní má naprosto jiné plány, chce, aby se stejně jako ostatní mladé ženy jejího postavení provdala. Nakonec se domluví, že jí cestu za dobrodružstvím povolí, pokud Kate nejprve obdrží a odmítne tři nabídky k sňatku. Kate předpokládala, že to nebude problém, to by se však po letech nesměla znovu setkat s přítelem z dětství, který je teď mnohem mužnější a krásnější, než jak si ho pamatovala. Henry Delafield také nehodlá nechat nic náhodě, a chce k sobě Kate připoutat navždy. Naplní nakonec svou lásku a prožijí společný život?