Vesmír - Green, Jen, 1955- (Mladý objevitel (Dobrovský), 2018)
Kniha pro děti, které zajímají hvězdy, komety, mlhoviny a další tajemství vesmíru. Knížka názorně vysvětluje jedinečnou metodu fóliových obrázků, umožňujících průhledy do jednotlivých vrstev Slunce, Země a planet. Odhaluje život a práci astronautů, fungování vesmírných lodí, družic a sond. Obsahuje i slovníček pojmů a přehled zajímavostí. Nakladatelská anotace. Kráceno.