Nenechám tě odejít - Stevens, Chevy (Gorilla s.r.o. - Ocelot, 2019)
Kanadská spisovatelka ve svých napínavých psychothrillerech využívá motiv vypjatých životních situací. Drama prožívá i mladá žena Lindsey, jejíž manžel, který se ji pokusil zabít, se vrací po letech z vězení. Vztahy v rodině Lindsey jsou silně narušeny událostmi, ke kterým došlo před několika lety. Původní romantický vztah se změnil v žárlivé peklo bezdůvodného osočování, napadání i fyzického násilí. Lindsey se marně snažila najít cestu ven a situace nakonec skončila tragicky. Její manžel byl sice odsouzen, ale nyní se vrátil z vězení a začínají se dít podivné věci. Lindsey kdosi otrávil psa, vloupal se do domu či napadl jejího přítele. Hlavní hrdinka příběhu si začíná uvědomovat, že její dřívější malá lest zřejmě dala do pohybu události,které vychýlily její normální svět z rovnováhy a oživily děsivou noční můru.