Barcelona - Simonis, Damien (Velký průvodce National Geographic (Computer Press), 2011)
Oddíl Rady na cestu obsahuje informace pro cestovatele, finanční záležitosti, dopravu a pokyny při nouzových situacích. Kromě toho přináší výběr hotelů, restaurací, obchodů, možností zábavy, výletů do okolí a dalších aktivit. Nechybí rejstřík, mapka dopravního systému a orientační plánek města.