Klára, zloděj bonbónů a já - Reider, Katja, 1960- (CPress, 2015)
Detektivní kancelář pro hledání ztracených bačkor? Jankova nová kamarádka má nejen komické jméno, ale i hodně ztřeštěné nápady! Když ale začne vyšetřovat opravdový zločin, Janek neváhá se přidat. Jejich pátrání však neznamená jen spoustu legrace a dobrodružství, ale také skutečné nebezpečí. Nakladatelská anotace.