Polární záře. - Francis, Suzanne (Disney. Ledové království, 2017)
Další příběh ze světa filmu Ledové království, ve kterém Kristt a Sven berou své kamarády do Trollího údolí na tajemnou slavnost krystalů. Pro mladší děti.