O kometě Bětě - Mrázek, Petr, 1972- (Albatros, 2014)
Kometa Běta chvíli neposedí a ráda se toulá vesmírem. Na svých cestách se spřátelí s Bílým trpaslíkem, podaří se jí osvobodit hvězdy ze souhvězdí Labutě a na kometárním bále dokonce vyhraje dort z Polárky. Maminka Hvězda si zoufá, vždyť ta malá kometa pořád někde lítá. Jednou ale Běta pochopí, proč je jí u maminky nejlíp. Pro zvídavé čtenáře je v závěru knihy zařazen slovníček pojmů.