Tajný cirkus - Mašlejová, Diana, 1987- (Albatros, 2016)
Když Bětka přijíždí se svými rodiči a bráškou Cyrilem do Paříže, netuší ještě, že hotýlek Bonpin, kde se ubytují, není, stejně jako jeho zaměstnanci, pouze tím, čím se na první pohled zdá. Sídlí tu totiž tajný cirkus. A není jediný svého druhu. Netrvá dlouho a na scéně se objevuje nenávistný majitel konkurenčního cirkusu Žak Cirkusário. Bětka, která mezitím odhalila tajemství hotelu, se spolu s ostatními musí pokusit zabránit katastrofě.