V pěně - Obermannová, Irena, 1962- (Motto, 2007)
Kniha zahrnuje příspěvky, publikované v letech 2002-2007 povětšinou ve společenských a módních časopisech. Několik povídek již vyšlo v předchozích povídkových souborech.