Jak blbá, tak široká - Pawlowská, Halina, 1955- (Motto, 2014)
Další kniha obsahuje nová témata oblíbeného televizního pořadu "Banánové rybičky" a s osobitým humorem a sebeironií se dělí se čtenářem o své názory na život a jeho záludnosti, příbuzné, manželství, nevěru apod.