P.S. Líbíš se mi - West, Kasie (CooBoo, 2019)
Dívčí romám je příběhem středoškolačky Lily, která tak úplně mezi své spolužáky nezapadá. Navíc naváže přátelství přes dopisy s anonymním přítelem. Lily žije v umělecké rodině, tatínek je architekt, maminka tvoří a prodává šperky. Kromě starší sestry Ashley má ještě dva malé brášky, kterým přezdívá Tvor jedna a Tvor dvě. Doma si opravdu moc klidu neužije. Její jedinou radostí je kytara, na kterou si dlouho šetřila. Kromě kamarádky Isabely nemá ve škole žádné přátele. Všem se zdá se svými zájmy trochu divná. Pak si ale najde přítele, který jí rozumí, poslouchá stejnou hudbu jako ona, podobně přemýšlí o světě. Přátelství je však pouze na papíře prostřednictvím dopisů, které si Lily s neznámým vyměňuje v učebně chemie. Co se stane, až zjistí, kdo dopisy doopravdy píše?