Čarovná láska - Pittnerová, Vlasta, 1858-1926 (Vysočina (Akcent), 2011)
V příbězích však nechybí ani tajuplná vidění a duchové na hřbitově, jevy, jimž naši předkové přisuzovali velkou důležitost. Věřící člověk však na ně dokázal reagovat a především věděl, že za hřích musí následovat trest boží. Nakladatelská anotace. Kráceno.