This man trilogie. - Malpas, Jodi Ellen, 1980- (XYZ, 2015)
Ava O'Sheaová se nechala hýčkat pozorností okouzlujícího Jesseho Warda, užívala si rozkoš, kterou ji zahrnoval, ale zároveň cítila, že před ní něco skrývá a že ji od svého tajemství drží co nejdál. Musela ho opustit, aby přežila. Jenže Jessemu nejde uniknout. Teď je zpátky v jejím životě a připomíná jí všechno, co spolu prožili - neutuchající vášeň i bolest. Proto se Ava rozhodne, že o tomto muži zjistí pravdu. Znovu se ocitne v Panském sídle - tedy přesně tam, kde ji chtěl Jesse mít... Nakladatelská anotace. Kráceno.