Budeš tam? - Musso, Guillaume, 1974- (Euromedia Group, 2007)
Doktor Elliott Carter ztratil před třiceti lety Ilenu, jedinou ženu, kterou kdy miloval. Cítí se za její smrt odpovědný a třicet let se trápí myšlenkou, že tehdy mohl něco udělat jinak. Pak dostane v Kambodži jako odměnu za operaci malého chlapce deset pilulek, které mu mají umožnit Ilenu ještě spatřit. Po použití pilulky se Elliott ocitá třicet let v minulosti, potkává Ilenu i své mladší já. Když prozradí Elliottu mladšímu, že Ilena zemře, rozhodne se jeho mladší já Ilenu zachránit. To ale ohrožuje Elliottovu přítomnost a Elliott by tak mohl ztratit to jediné, na čem mu v přítomnosti záleží - svou dceru.