Tam : jedeme do Afriky - Busny (Jota, 2019)
Kniha o cestě do Afriky s cílem tuto cestu zdokumentovat i skrze objektiv kamery. Text zprostředkovává humornou formou dobrodružnou cestu cestovatelského páru, který se vydal poznávat země Afriky. V této souvislosti autorka popisuje nejen jejich pocity a zážitky z cestování stařickým busem, ale také setkání Evropanů s jinou kulturou, přírodou, tokem zdejšího každodenního života i jinou dimenzí času. O tomto putování a častém překonávání diskomfortu vznikl také pořad Busny pro internetovou televizi.