Araba nemiluj - Manáková, Mirka, 1984- (Naše vojsko, 2019)
Román pro ženy, ve kterém se hrdinka snaží vymanit ze spárů obchodníků se ženami. Osmnáctiletá Nina je sestrou prodána jako sexuální otrokyně členu bratislavského podsvětí. Ten hodlá novicku výhodně zpeněžit saúdsko-arabskému magnátovi. Nině se podaří uniknout, ale pod tíhou týrání se pokusí o sebevraždu. V té jí náhodně zabrání mladý muž, nadaný malíř David. Zdá se, že štěstí nic nestojí v cestě, ale osud chystá mladé dívce ještě nejedno překvapení.